Radiatoarele IRSAP imbina perfect functia de incalzire cu forma, fiind parte integranta din amenajarea unei case . IRSAP este marca care garanteaza calitatea si elaboreaza solutii pentru clientii cu cele mai inalte exigente fata de estetica propriei locuinte .

Incep cu prezentarea radiatoarelor tubulare TESI :

Radiatoarele tubulare TESI reprezinta sistemul cel mai functional si elegant pentru incalzire, cu o ampla libertate compozitionala care permite gamei sa varieze intre 5 adancimi si 19 inaltimi . Imbinarea armonioasa dintre clasic si modern da viata unui calorifer oricand actual, capabil sa se adapteze oricarui spatiu locuit . Formele rotunjite, asigurate de tehnologia laser, si modularitatea fac din TESI un corp de incalzire sigur si eficient, potrivit atat pentru reconditionarea vechilor instalatii de incalzire, cat si pentru realizarea celor noi . Proiectarea produselor IRSAP este mereu orientata catre protectia mediului si a economisirii de energie, astfel, designul caloriferului TESI face posibila functionarea acestuia in cadrul instalatiilor de joasa temperatura .

Datorita procesului complet automatizat de sudare cu laser, caloriferele TESI nu prezinta in interior nici un fel de reziduu . Raza laser ofera o sursa puternica si concentrata de caldura care duce la topirea perfecta a materialului . Intr-o singura trecere, componentele se unesc intre ele fara adaosuri de alte materiale, obtinandu-se un cordon de sudare impecabil, fara formare de particule straine . Elementele asamblate au un profil uniform, lipsit de bavuri si un aspect extrem de ingrijit din punct de vedere estetic .

Gratie unui control riguros al calitatii pe durata intregului ciclu de productie, caloriferele TESI sunt dintotdeauna un sinonim al eficientei si fiabilitatii . Incercarile la presiune inalta efectuate asupra fiecarei unitati fabricate asigura o etanseitate impecabila in orice conditii de exploatare . Noua modalitate de sudare cu laser, pe langa faptul ca garanteaza asamblarea si etanseitatea perfecta, optimizeaza la maxim operatiile de vopsire si favorizeaza distribuirea uniforma, fara imperfectiuni, a pulberilor in orice punct al produsului . Multumita acestui proces tehnologic, IRSAP garanteaza radiatoarelor TESI 10 ani de functionare hidraulic si de mentinere a proprietatilor vopselei .

Caracteristici tehnice :

  • tuburi in tabla din otel cu diametrul de 25 mm ;
  • colectori in tabla din otel imprimati ;
  • distanta intre elementi de 45 mm ;
  • filetarea extremitatii colectorului superior si inferior 1 1/4 G dx si sx ;
  • presiunea maxima admisa de 8 bar ;
  • temperatura maxima admisa de 95 grd. C .

Gama variaza intre 5 adancimi : TESI 2, TESI 3, TESI 4, TESI 5, TESI 6 si 19 inaltimi intre 200 si 2500 mm . Radiatoarele TESI dispun de multiple configuratii/conexiuni hidraulice: conexiuni laterale , in partea de jos , contrapuse , contrapuse cu diafragma standard , in partea de sus cu diafragma sudata , monotub orizontale .