Cazane murale cu condensare, de putere medie

VICTRIX PRO este noua gamă de cazane murale cu condensare numai pentru încălzire, echipată atât pentru funcționare independentă cât și în baterie, cu avantajul de a garanta o eficiență totală ridicată și costuri de exploatare diminuate. Toate modelele pot fi instalate pe perete sau pe un cadru-suport, oferind soluții flexibile proiectanților care dimensionează centrale termice în diverse contexte. Tehnologia condensării permite obținerea unei eficiențe deosebite. Plaja de puteri a gamei VICTRIX PRO este ideală fie pentru instalații de încălzire în aplicații domestice de volum amplu (locuințe bi-familiale, tri-familiale, mici blocuri), fie pentru edificii cu destinație comercială ori industrială. În ambele cazuri poate fi vorba de construcții noi sau de clădiri renovate, cărora astfel li se îmbunătățește performața energetică.
Sistemul de ardere controlat de electronica centralei permite un câmp de modulare a puterii între 10% și 100%, optimizând așadar funcționarea generatorului chiar în condiții de sarcină termică redusă (de exemplu în perioadele inter-sezoniere ori în cazul utilizării parțiale a instalației), ceea ce are ca rezultat o creștere a eficenței medii sezoniere și implicit o economie de combustibil.
Arzătorul ecologic special garantează emisii poluante reduse (modelele gamei sunt încadrate în clasa 5, cea mai ecologică prevăzută de normele europene).
În cazul instalării individuale este posibilă instalarea unei vane cu trei căi externe pentru racordarea unui boiler separat destinat preparării apei calde de consum. Poate fi adăugat deasemenea un separator hidraulic în cazul unui necesar ridicat de sarcină hidraulică în instalație, peste caracteristica pompei de circulație din cazan.
Atât în cazul instalării individuale cât și în baterie VICTRIX PRO poate fi combinat cu sistemele solare IMMERGAS destinate preparării de apă caldă de consum, în particular cu boilerele având capacități de 200, 300, 500, 1000, 1500 și 2000 litri.
În cazul instalării în baterie sunt disponibile opțional seturi de colectoare hidraulice pentru baterii de până la 5 aparate și deasemenea colectoare de evacuare pentru gazele de ardere.
VICTRIX PRO poate fi instalat pe un cadru-suport de tip modular atât în configurație individuală cât și în baterie, cu dispunere liniară sau în oglindă (spate în spate), ca soluție pentru amplasarea în spații limitate.