Despre Noi

Suntem distribuitor pe zona de vest a radiatoarelor tubulare, decorative si de baie IRSAP, societate care a făcut din cercetare istoria sa şi din inovaţie prezentul său. Radiatoarele IRSAP imbina perfect functia de incalzire cu forma, fiind parte integranta din amenajarea unei case. IRSAP este marca care garanteaza calitatea si elaboreaza solutii pentru clientii cu cele mai inalte exigente fata de estetica propriei locuinte.

Va oferim ampla gama de centrale termice IMMERGAS – centrale  cu condensare cu preparare instantanee apa calda, fara preparare apa calda , cu boiler incorporat , inclusiv cu toata gama de accesorii optionale pentru centralele IMMERGAS .

Distribuim echipamente de incalzire si climatizare marca FERROLI – centrale termice murale cu condensare, electrice, cazane pe combustibil solid si lichid fara si cu gazeificare, boilere electrice si termoelectrice, instanturi de apa pe gaz, radiatoare din otel , aluminiu si fonta, seminee si termoseminee pe peleti, ventiloconvectoare, aparate de aer conditionat .

Va oferim incalzirea in pardoseala PURMO o solutie atragatoare si competitiva fata de sistemele traditionale de incalzire cu garantie pe teava pex-penta de 30 ani si garantie de 10 ani pentru intreg sistemul de incalzire .

Nou – partener Viessman!

Comercializam toata gama de produse necesare instalatiilor termice si anume : robineti de apa si gaz, furtune de gaz, filtre de apa si gaz, vase de expansiune, termostate, tevi si fitinguri de cupru, PPR , PP-PVC , pexal , robineti pentru calorifere,  baterii, etc

Comercializam piese de schimb pentru toata gama de centrale termice marca IMMERGAS si va stam la dispozitie pentru identificarea cu usurinta a piesei necesare printre toate modelele de centrale produse inca din 2002 .