Calorifer tubular Irsap TESI

Pliant

Caloriferele tubulare TESI reprezinta sistemul cel mai functional si elegant pentru incalzire, cu o ampla libertate compozitionala care permite gamei sa varieze intre 5 adancimi si 19 inaltimi . Imbinarea armonioasa dintre clasic si modern da viata unui calorifer oricand actual, capabil sa se adapteze oricarui spatiu locuit .

Caracteristici tehnice :

  • tuburi in tabla din otel cu diametrul de 25 mm ;
  • colectori in tabla din otel imprimati ;
  • distanta intre elementi de 45 mm ;
  • filetarea extremitatii colectorului superior si inferior 1 1/4 G dx si sx ;
  • presiunea maxima admisa de 8 bar ;
  • temperatura maxima admisa de 95 grd. C .

Gama variaza intre 5 adancimi : TESI 2, TESI 3, TESI 4, TESI 5, TESI 6 si 19 inaltimi intre 200 si 2500 mm . Radiatoarele TESI dispun de multiple configuratii/conexiuni hidraulice: conexiuni laterale , in partea de jos , contrapuse , contrapuse cu diafragma standard , in partea de sus cu diafragma sudata , monotub orizontale .

Calorifer Irsap SAX

Pliant

SAX Vertical/ Orizontal , simplu sau dublu , raspunde tendintei moderne a profilului dreptunghiular al tuburilor, pastrand o linie zvelta a produsului.
Modularitatea elementelor de incalzire contribuie la rezolvarea oricarei cerinte calorice.
Inaltimile variaza de la 500 mm la 2000 mm si de la 4 la 40 de elementi in numar par.

Calorifer Irsap PIANO

Pliant

PIANO Vertical/ Orizontal , simplu sau dublu ,este un radiator ornamental realizat din tuburi plate din otel ce imbina perfect calitatea, eleganta si liniaritatea
Forma plata a tuburilor si ampla gama de dimensiuni fac din PIANO Vertical/ Orizontal, un radiator extrem de flexibil, fiind disponibil in 9 variante de inaltime, numarul de elementi variand de la 4 la 30, in numar par

Calorifer Irsap ARPA12

Pliant

ARPA12  Vertical/Orizontal , simplu sau dublu , Sobru și lejer, calorifelul reprezintă o versiune estetică modernă pentru încălzire. Cu multă personalitate făcându-se remarcat în orice ambient, ARPA12 oferă un bun randament datorită structurii sale în tuburi din oţel.
Este disponibil cu înălţimile cuprinse între 520 și 2520 mm și lungimile între 4 și 60 de elemenţi în număr par.

Calorifer Irsap ARPA18

Pliant

ARPA18  Vertical/Orizontal , simplu sau dublu , Sobru și lejer, calorifelul reprezintă o versiune estetică modernă pentru încălzire. Cu multă personalitate făcându-se remarcat în orice ambient, ARPA18 oferă un bun randament datorită structurii sale în tuburi din oţel.
Este disponibil cu înălţimile cuprinse între 520 și 2520 mm și lungimile între 4 și 60 de elemenţi în număr par.

Calorifer Irsap ARPA23

Pliant

ARPA23  Vertical/Orizontal , simplu sau dublu , caloriferul reprezintă o soluţie practică pentru nevoile de încălzire cu orice putere termică.

Arpa23 Vertical este disponibil în 13 înălţimi, 19 lăţimi și puteri termice de la 118 la 5182 Watt.

Calorifer Irsap RELAX

Pliant

Caloriferul Irsap Relax Power are urmatoarele caracteristici tehnice:

– placa radianta

– filetare de 50 mm de M24 x 19

– presiunea maxima admisa 10 bar

– temperatura maxima admisa 95°C

– pe calorifer poate fi instalat un cap termostatic optional

Pretul pentru caloriferul Irsap Relax Power include:

– sistem ascuns de conexiune hidraulica, inovator, instalat pe produs, dotat cu racorduri cupru (diametre de 12, 14 si 15 mm) multistrat (14 grosime 2 si 16 grosime 2)

– sistem pentru fixarea pe perete

– aerisitor

– sablon pentru instalare

Caloriferul Irsap Relax Power este dotat cu un sistem inovator de conexiune hidraulica, ascuns vederii. Acest tip de conexiune permite mascarea robinetelor si valorificarea aspectului exterior al corpului de incalzire. Un alt plus al acestui tip de conexiune il constituie extrema facilitate de instalare.

Calorifer Irsap TRATTO

Pliant

Caloriferul de Design TRATTO este un calorifer cu liniamente tridimensionale care se detaşează de perete pentru a pune în evidenţă funcţia sa de suport. Două lame laterale de lumină îi reliefează silueta compusă din suprafeţe domoale, fluide, suple. Caloriferul oferă o funcţionalitate maximă, sporită de formele noi, originale. Robinetele sunt ascunse, rămânând astfel un unic element fixat pe perete. Doua inaltimi 1200 si 1600 mm .

CARACTERISTICI TEHNICE:

– placă radiant;

– filetarea de 1/2” G dreapta;

– presiunea maximă admisă 4 bar;

– temperatura maximă admisă 95°C;

– pe calorifer poate fi instalat un cap termostatic optional.

PACHETUL INCLUDE:

– un sistem inovator de legătură hidraulică neaparentă, instalat pe produs, prevăzut cu racorduri pentru branşare cu tuburi din cupru (diametre 10, 12, 14, şi 16 mm) si multistrat (14 gros. 2 şi 16 gros. 2);

– sistem de fixare pe perete;

– dispozitiv portaccesorii, ventil de aerisire.